8 september 2018
10:00

Västerås IK P06:1 Svart

Referat: Barkarö SK P06 Blå - Västerås IK P06:1 Svart

Sensommarkänsla ute på Barkarö IP med sol o behaglig temperatur, perfekt för fotboll. 10 spelhungriga VIK:are bjöd på strålande spel från första minuten på Barkarös fina gräsplan. Stort självförtroende o flera fina kombinationer av djupledslöpningar och precisonspass gav bra utdelning, 3-0 till våra killar efter första perioden. Andra inleddes som den första avslutades och 4-0. I det läget blev vi lite övermodiga och när Barkarö kunde reducera genom ett bra långskott och en strålande nick i mål på hörna till 4-2 spreds en viss panik inom laget. Vi backade hem för långt, tappade våra positioner medan Barkarö fick massor av ny energi. 4-3 kom i slutet av andra och vi kunde med blotta förskräckelsen gå till vila fortfarande i ledning. Ett bra snack inför tredje gjorde att killarna kunde gå in och åter spela vårt spel. Detta gav resultat med flertalet stolp o ribbträffar men även ett mål till slutresultatet 5-3 till oss. Barkarö skapade också mycket i perioden men ett bra back o målvaktsspel gjorde att vi kunde hålla undan.
Stort tack till Barkarös killar o ledare för en spännande och välspelad match och tack till tillrest publik!